‘Let It Happen’: Tame Impala lanceert eerste single uit nieuwe plaat

© gf

De Australiërs van Tame Impala onthullen een eerste single uit hun langverwachte nieuwe album, goed voor een acht minuten durende psychedelische trip. Bovendien gratis te downloaden.

Meer dan drie jaar was het windstil rond de psychedelische rockers uit Australië, maar met hun voorsmaakje uit de langverwachte opvolger van ‘Lonerism’ is het weer van dattum: rake psychedelica met een aanstekelijke electronische onderlaag, vocoder-vocals en gitaren die halfweg de trip de bovenhand nemen. ‘Let it happen’ bekoort en smaak naar (veel) meer.

Het nummer downloaden kan via de website van de band.

Een releasedatum voor het album werd voorlopig niet bekendgemaakt. Ook data voor eventuele concerten in onze contreien werden nog niet gecommuniceerd, maar gezien zanger-gitarist Kevin Park en zijn makkers in augustus op de affiche staan van Lowlands en Rock en Seine (vlakbij Parijs), kan een passage op Pukkelpop niet ontbreken. (DB)

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content