"Het concert is een eerbetoon aan de slachtoffers van de onthutsende gebeurtenissen van gisteren en hun naasten.", aldus de organisatie. "Het wordt een symbolisch moment van solidariteit, een sterk statement dat we onze vrijheid niet zullen of willen opgeven."

Vicepremier en minister van Buitenlandse Zaken Didier Reynders, de voorzitter van de raad van bestuur Etienne Davignon en vele anderen zullen het concert door het Monteverdi Choir & English Baroque Soloists bijwonen. Zij die er niet bij kunnen zijn kunnen dit muzikale moment nog steeds volgen via de livestream

BOZAR neemt strikte veiligheidsmaatregelen. De bezoekers wordt gevraagd zich tijdig naar het Paleis voor Schone Kunsten te begeven. De vestiaire is verplicht. Grote tassen zijn verboden. Bezoekers kunnen zich met hun vragen wenden tot de Box Office: 02 507 82 00 - info@bozar.be.

"Het concert is een eerbetoon aan de slachtoffers van de onthutsende gebeurtenissen van gisteren en hun naasten.", aldus de organisatie. "Het wordt een symbolisch moment van solidariteit, een sterk statement dat we onze vrijheid niet zullen of willen opgeven."Vicepremier en minister van Buitenlandse Zaken Didier Reynders, de voorzitter van de raad van bestuur Etienne Davignon en vele anderen zullen het concert door het Monteverdi Choir & English Baroque Soloists bijwonen. Zij die er niet bij kunnen zijn kunnen dit muzikale moment nog steeds volgen via de livestreamBOZAR neemt strikte veiligheidsmaatregelen. De bezoekers wordt gevraagd zich tijdig naar het Paleis voor Schone Kunsten te begeven. De vestiaire is verplicht. Grote tassen zijn verboden. Bezoekers kunnen zich met hun vragen wenden tot de Box Office: 02 507 82 00 - info@bozar.be.