Klarafestival draagt Matteüspassie op aan slachtoffers

BOZAR heeft besloten om vanavond de uitvoering van de Matteüspassie (Johan Sebastian Bach) in het kader van het Klarafestival, toch te laten plaatsvinden. Het gebeuren zal bovendien te volgen zijn via livestream.

“Het concert is een eerbetoon aan de slachtoffers van de onthutsende gebeurtenissen van gisteren en hun naasten.”, aldus de organisatie. “Het wordt een symbolisch moment van solidariteit, een sterk statement dat we onze vrijheid niet zullen of willen opgeven.”

Vicepremier en minister van Buitenlandse Zaken Didier Reynders, de voorzitter van de raad van bestuur Etienne Davignon en vele anderen zullen het concert door het Monteverdi Choir & English Baroque Soloists bijwonen. Zij die er niet bij kunnen zijn kunnen dit muzikale moment nog steeds volgen via de livestream

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

BOZAR neemt strikte veiligheidsmaatregelen. De bezoekers wordt gevraagd zich tijdig naar het Paleis voor Schone Kunsten te begeven. De vestiaire is verplicht. Grote tassen zijn verboden. Bezoekers kunnen zich met hun vragen wenden tot de Box Office: 02 507 82 00 – info@bozar.be.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content