Justin Bieber treedt woensdag en donderdag op in Antwerpen in het kader van zijn Purpose World Tour. Beide concerten zijn al lang uitverkocht. Het is er de kamperende fans dan ook vooral om te doen om op de eerste rij te staan. De meesten hadden zich met kampeerspullen voorbereid op een koude nacht.

De Antwerpse politie stuurde dinsdagavond nog een ploeg ter plaatse om met de "Beliebers" in gesprek te gaan, maar die wilden van geen wijken weten. In theorie overtraden ze de politiecodex en konden ze opgepakt worden voor bijvoorbeeld het verstoren van de openbare orde, maar zo ver kwam het uiteindelijk niet. De politie noemt het kampeergedrag echter wel "ten zeerste af te raden". (Belga)

Justin Bieber treedt woensdag en donderdag op in Antwerpen in het kader van zijn Purpose World Tour. Beide concerten zijn al lang uitverkocht. Het is er de kamperende fans dan ook vooral om te doen om op de eerste rij te staan. De meesten hadden zich met kampeerspullen voorbereid op een koude nacht. De Antwerpse politie stuurde dinsdagavond nog een ploeg ter plaatse om met de "Beliebers" in gesprek te gaan, maar die wilden van geen wijken weten. In theorie overtraden ze de politiecodex en konden ze opgepakt worden voor bijvoorbeeld het verstoren van de openbare orde, maar zo ver kwam het uiteindelijk niet. De politie noemt het kampeergedrag echter wel "ten zeerste af te raden". (Belga)