Na de dood van Michael Jackson kondigden zijn broers een reünietour aan ter ere van de King of Pop. The Jackson Five willen dat eerbetoon extra kracht bijzetten door op de tour een hologram van hun overleden broer te gebruiken.

De broers van Michael Jackson haalden de mosterd bij Dr. Dre en Snoop Dogg. Het rapduo pakte op het Amerikaanse festival Coachella uit met een hologram van de overleden rapper Tupac Shakur.

De vier originele leden van de Jackson Five die nog in leven zijn -Jermaine, Jackie, Tito en Marlon- hebben allen toegezegd voor de reünie. Randy Jackson -de jongste broer die midden jaren zeventig Jermaine verving- doet niet mee.

The Jackson Five kende zijn grootste successen eind jaren zestig en begin jaren zeventig bij het Motown Label. Ze scoorden verschillende nummer een-hits waaronder 'I Want You Back', 'ABC' en 'I'll Be There'. (BW)

Na de dood van Michael Jackson kondigden zijn broers een reünietour aan ter ere van de King of Pop. The Jackson Five willen dat eerbetoon extra kracht bijzetten door op de tour een hologram van hun overleden broer te gebruiken. De broers van Michael Jackson haalden de mosterd bij Dr. Dre en Snoop Dogg. Het rapduo pakte op het Amerikaanse festival Coachella uit met een hologram van de overleden rapper Tupac Shakur. De vier originele leden van de Jackson Five die nog in leven zijn -Jermaine, Jackie, Tito en Marlon- hebben allen toegezegd voor de reünie. Randy Jackson -de jongste broer die midden jaren zeventig Jermaine verving- doet niet mee. The Jackson Five kende zijn grootste successen eind jaren zestig en begin jaren zeventig bij het Motown Label. Ze scoorden verschillende nummer een-hits waaronder 'I Want You Back', 'ABC' en 'I'll Be There'. (BW)