De voorbije weken was het alle hens aan dek in Los Angeles. De Madison Square Garden Company kocht in 2012 de iconische concertplek The Forum en renoveerde alles. Voor de opening van het stadion haalde men alles uit de kast. Met een oppervlakte die overeenkomt met bijna 5 voetbalvelden is de replica van 'Hotel California' van The Eagles de grootste elpee ooit, dat meldt The Consequence of Sound.

Wie binnenkort op de LAX luchthaven in Los Angeles landt, zal de vinyl goed kunnen zien. De letters hebben dezelfde grootte als de wereldberoemde Hollywood-letters en werden versierd met meer dan 15.000 ledlampjes. Leuk extraatje: de plaat draait aan een snelheid van 27 kilometer per uur. Nog tot eind februari zal de elpee het dak van The Forum sieren. Bekijk hieronder de video van 'the making-of'. (AB)

De voorbije weken was het alle hens aan dek in Los Angeles. De Madison Square Garden Company kocht in 2012 de iconische concertplek The Forum en renoveerde alles. Voor de opening van het stadion haalde men alles uit de kast. Met een oppervlakte die overeenkomt met bijna 5 voetbalvelden is de replica van 'Hotel California' van The Eagles de grootste elpee ooit, dat meldt The Consequence of Sound.Wie binnenkort op de LAX luchthaven in Los Angeles landt, zal de vinyl goed kunnen zien. De letters hebben dezelfde grootte als de wereldberoemde Hollywood-letters en werden versierd met meer dan 15.000 ledlampjes. Leuk extraatje: de plaat draait aan een snelheid van 27 kilometer per uur. Nog tot eind februari zal de elpee het dak van The Forum sieren. Bekijk hieronder de video van 'the making-of'. (AB)