Nu The White Stripes er officieel de brui aan hebben gegeven, wordt er druk gespeculeerd over een volgend project van rocker Jack White. Hij maakte echter duidelijk dat hij niet op zoek is naar een nieuwe band. Mocht hij een nieuw project beginnen, zal het een eenzame rit worden.

Hij vertelde aan het Britse magazine Q: "Ik ga nooit meer bij een andere band, drie is genoeg voor één leven. Als ik mijn zegje via deze bands niet gedaan krijg, doe ik het wel alleen."

De muzikale duizendpoot vormde samen met Meg White veertien jaar lang 'The White Stripes'. De band liet enkele weken geleden weten dat ze niet langer muzikaal zouden samenwerken. 'The Raconteurs' werd Jack White's eerste nieuw project. Met deze band bracht hij in 2006 het albums 'Broken Boy Soldiers' uit, in 2008 'Consolers of the Lonely'. Een jaar na deze plaat zou Jack White een nog een ander zijspoor inslaan: 'The Dead Weather'. Hier maakt hij samen met Alison Mosshart van The Kills het mooie weer.

Astrid Snoeys

Nu The White Stripes er officieel de brui aan hebben gegeven, wordt er druk gespeculeerd over een volgend project van rocker Jack White. Hij maakte echter duidelijk dat hij niet op zoek is naar een nieuwe band. Mocht hij een nieuw project beginnen, zal het een eenzame rit worden. Hij vertelde aan het Britse magazine Q: "Ik ga nooit meer bij een andere band, drie is genoeg voor één leven. Als ik mijn zegje via deze bands niet gedaan krijg, doe ik het wel alleen."De muzikale duizendpoot vormde samen met Meg White veertien jaar lang 'The White Stripes'. De band liet enkele weken geleden weten dat ze niet langer muzikaal zouden samenwerken. 'The Raconteurs' werd Jack White's eerste nieuw project. Met deze band bracht hij in 2006 het albums 'Broken Boy Soldiers' uit, in 2008 'Consolers of the Lonely'. Een jaar na deze plaat zou Jack White een nog een ander zijspoor inslaan: 'The Dead Weather'. Hier maakt hij samen met Alison Mosshart van The Kills het mooie weer.Astrid Snoeys