De Super Bowl is het meest bekeken televisieprogramma in de Verenigde Staten. De finale van de Amerikaanse footballcompetitie houdt jaarlijks ruim 100 miljoen Amerikanen aan hun televisiescherm gekluisterd. Tijdens de rust van de wedstrijd wordt de traditionele "halftime show" gehouden, een optreden met een superster. Dit jaar valt Lady Gaga die eer te beurt.

Zal de extravagante zangeres de gelegenheid aangrijpen om een politieke boodschap uit te dragen over de woelige nasleep van de verkiezing van Donald Trump? 'Ik zal alleen uitspraken doen die ik al mijn hele carrière doe', vertelde de zangeres donderdag tijdens een persconferentie. 'Het wordt vooral een boodschap van eenheid en gelijkheid, maar ook van liefde en gastvrijheid die tot het DNA van dit land behoren.'

De 51e Super Bowl vindt zondag 5 februari plaats. De Atlanta Falcons nemen het dan in het NRG Stadium van Houston op tegen de New England Patriots.

De Super Bowl is het meest bekeken televisieprogramma in de Verenigde Staten. De finale van de Amerikaanse footballcompetitie houdt jaarlijks ruim 100 miljoen Amerikanen aan hun televisiescherm gekluisterd. Tijdens de rust van de wedstrijd wordt de traditionele "halftime show" gehouden, een optreden met een superster. Dit jaar valt Lady Gaga die eer te beurt. Zal de extravagante zangeres de gelegenheid aangrijpen om een politieke boodschap uit te dragen over de woelige nasleep van de verkiezing van Donald Trump? 'Ik zal alleen uitspraken doen die ik al mijn hele carrière doe', vertelde de zangeres donderdag tijdens een persconferentie. 'Het wordt vooral een boodschap van eenheid en gelijkheid, maar ook van liefde en gastvrijheid die tot het DNA van dit land behoren.' De 51e Super Bowl vindt zondag 5 februari plaats. De Atlanta Falcons nemen het dan in het NRG Stadium van Houston op tegen de New England Patriots.