Finale Super Bowl: Lady Gaga zal tijdens de rust oproep tot eenheid brengen

Een geëmotioneerde Lady Gaga rent na haar optreden van het podium © REUTERS

Lady Gaga zal het muziekspektakel verzorgen tijdens de rust van de Super Bowl, de American footballfinale. De 30-jarige zangeres belooft een oproep tot eenheid en liefde te brengen.

De Super Bowl is het meest bekeken televisieprogramma in de Verenigde Staten. De finale van de Amerikaanse footballcompetitie houdt jaarlijks ruim 100 miljoen Amerikanen aan hun televisiescherm gekluisterd. Tijdens de rust van de wedstrijd wordt de traditionele “halftime show” gehouden, een optreden met een superster. Dit jaar valt Lady Gaga die eer te beurt.

Zal de extravagante zangeres de gelegenheid aangrijpen om een politieke boodschap uit te dragen over de woelige nasleep van de verkiezing van Donald Trump? ‘Ik zal alleen uitspraken doen die ik al mijn hele carrière doe’, vertelde de zangeres donderdag tijdens een persconferentie. ‘Het wordt vooral een boodschap van eenheid en gelijkheid, maar ook van liefde en gastvrijheid die tot het DNA van dit land behoren.’

De 51e Super Bowl vindt zondag 5 februari plaats. De Atlanta Falcons nemen het dan in het NRG Stadium van Houston op tegen de New England Patriots.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content