Op muzikaal vlak paaien The Sore Losers liefhebbers van Led Zeppelin, ZZ Top en recenter The Raconteurs. Hun mix van blues, (garage)rock, kon al de jury van Humo's Rock Rally overtuigen en nu valt ook het Nederlandse platenlabel Excelsior, dat eerder al Triggerfinger onderdak bood, voor de kunsten van het Hasseltse viertal. De losers zitten momenteel met producer Pascal Deweze in de studio. Het eerste album van The Sore Losers zal in september verschijnen.

Op visueel vlak paaien The Sore Losers liefhebbers van Kill Bill en Lara Croft. In hun eerste clip doorboort het onmogelijke liefdeskind van Lara Croft en The Bride de lijven van een aantal badasses met kogels en een set keukenmessen. Het fake blood spat in de vier windrichtingen en de lijven van de snoodaards worden beyond repair toegetakeld. En Beyond Repair is toch wel niet toevallig de titel van de eerste officiële single, zeker!

Jan Walraven

Op muzikaal vlak paaien The Sore Losers liefhebbers van Led Zeppelin, ZZ Top en recenter The Raconteurs. Hun mix van blues, (garage)rock, kon al de jury van Humo's Rock Rally overtuigen en nu valt ook het Nederlandse platenlabel Excelsior, dat eerder al Triggerfinger onderdak bood, voor de kunsten van het Hasseltse viertal. De losers zitten momenteel met producer Pascal Deweze in de studio. Het eerste album van The Sore Losers zal in september verschijnen. Op visueel vlak paaien The Sore Losers liefhebbers van Kill Bill en Lara Croft. In hun eerste clip doorboort het onmogelijke liefdeskind van Lara Croft en The Bride de lijven van een aantal badasses met kogels en een set keukenmessen. Het fake blood spat in de vier windrichtingen en de lijven van de snoodaards worden beyond repair toegetakeld. En Beyond Repair is toch wel niet toevallig de titel van de eerste officiële single, zeker!Jan Walraven