Float Fall, aka Ruben Lefever en Rozanne Descheemaeker, zal bij sommige mensen nog een belletje doen rinkelen door hun derde plaats tijdens Humo's Rock Rally van vorig jaar. Het Leuvense duo lanceerde in maart hun eerste single via Soundcloud en nu is ook de bijhorende videoclip net uit. Ondertussen werd 'Someday' al ruim 125.000 keer beluisterd en besloot het muziekmagazine Q om het nummer te promoten als single van de dag.

"We wisten al een tijdje dat het nummer op de site zou komen, maar toch blijft het irreëel om onze naam daar te zien staan", zei Ruben Lefever. "Onze single werd, na zijn release, snel verspreid door verschillende blogs, waarvan een groot deel uit Engeland. De videoclip werd ook gemaakt door het Iers collectief Feel Good Lost. Op die manier is Q bij ons uitgekomen."

Float Fall is momenteel bezig met de opnames van nieuw materiaal. De groep zal op Record Store Day een speciale editie van 'Someday' op vinyl uitbrengen. (XVdL)

Float Fall - Someday

Float Fall, aka Ruben Lefever en Rozanne Descheemaeker, zal bij sommige mensen nog een belletje doen rinkelen door hun derde plaats tijdens Humo's Rock Rally van vorig jaar. Het Leuvense duo lanceerde in maart hun eerste single via Soundcloud en nu is ook de bijhorende videoclip net uit. Ondertussen werd 'Someday' al ruim 125.000 keer beluisterd en besloot het muziekmagazine Q om het nummer te promoten als single van de dag. "We wisten al een tijdje dat het nummer op de site zou komen, maar toch blijft het irreëel om onze naam daar te zien staan", zei Ruben Lefever. "Onze single werd, na zijn release, snel verspreid door verschillende blogs, waarvan een groot deel uit Engeland. De videoclip werd ook gemaakt door het Iers collectief Feel Good Lost. Op die manier is Q bij ons uitgekomen." Float Fall is momenteel bezig met de opnames van nieuw materiaal. De groep zal op Record Store Day een speciale editie van 'Someday' op vinyl uitbrengen. (XVdL) Float Fall - Someday