Debuutsingle Leuvense Float Fall ontvangt internationaal lof

Het Leuvense Float Fall heeft zijn start in de muziekscene niet gemist. Het Britse muziekmagazine Q bombardeerde hun debuutsingle ‘Someday’ tot nummer van de dag. Er staat nu ook een videoclip online.

Float Fall, aka Ruben Lefever en Rozanne Descheemaeker, zal bij sommige mensen nog een belletje doen rinkelen door hun derde plaats tijdens Humo’s Rock Rally van vorig jaar. Het Leuvense duo lanceerde in maart hun eerste single via Soundcloud en nu is ook de bijhorende videoclip net uit. Ondertussen werd ‘Someday’ al ruim 125.000 keer beluisterd en besloot het muziekmagazine Q om het nummer te promoten als single van de dag.

“We wisten al een tijdje dat het nummer op de site zou komen, maar toch blijft het irreëel om onze naam daar te zien staan”, zei Ruben Lefever. “Onze single werd, na zijn release, snel verspreid door verschillende blogs, waarvan een groot deel uit Engeland. De videoclip werd ook gemaakt door het Iers collectief Feel Good Lost. Op die manier is Q bij ons uitgekomen.”

Float Fall is momenteel bezig met de opnames van nieuw materiaal. De groep zal op Record Store Day een speciale editie van ‘Someday’ op vinyl uitbrengen. (XVdL)

Float Fall – Someday

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content