De online ticketverkoop startte vrijdag om 11.00 uur, maar de concertzaal was al na enkele minuten uitverkocht. Er komt nu een tweede concert op 2 maart, eveneens in Vorst Nationaal. De kaarten voor dat extra concert zijn nu al beschikbaar.

'Rekening houdend met het grote enthousiasme van hun Belgische fans, beslist The xx om een tweede Brusselse concert aan hun tournee toe te voegen', zo deelt Livenation mee.

The xx, bekend van nummers als 'Crystalised', 'Islands', en 'Angels', heeft onlangs voor het eerst sinds vier jaar weer nieuw werk uitgebracht, met het nummer 'On Hold'.

De online ticketverkoop startte vrijdag om 11.00 uur, maar de concertzaal was al na enkele minuten uitverkocht. Er komt nu een tweede concert op 2 maart, eveneens in Vorst Nationaal. De kaarten voor dat extra concert zijn nu al beschikbaar. 'Rekening houdend met het grote enthousiasme van hun Belgische fans, beslist The xx om een tweede Brusselse concert aan hun tournee toe te voegen', zo deelt Livenation mee. The xx, bekend van nummers als 'Crystalised', 'Islands', en 'Angels', heeft onlangs voor het eerst sinds vier jaar weer nieuw werk uitgebracht, met het nummer 'On Hold'.