De Vermin Twins, een elektropunkduo bestaande uit Micha Volders en Lotte Vanhamel, hebben zonder budget een prettig gestoorde clip gecreëerd. De clip opent met een caleidoscopische cyclus van robot-achtige entiteiten (beelden van androïde insecten worden afgewisseld met wat E.T.'s geslachtsdelen zouden kunnen zijn): beter kan iets niet passen bij de aanstekelijke Squarepusher-eske geluidsbrij die de track introduceert.

Voor de elektro-aficionado's die het experiment schuwen: het gepruttel muteert wel degelijk tot een melodie de naam waardig. Meer nog, 'Exo Skeleton' is een toptrack die gerust kan wedijveren met het oeuvre van de Crystal Castles en Neon Indians van deze wereld. En de clip? Die evolueert naar een psychedelische one-woman-show van een cyborg Lotte Vanhamel.

Hieronder zo.

Laurens Bouckaert

De Vermin Twins, een elektropunkduo bestaande uit Micha Volders en Lotte Vanhamel, hebben zonder budget een prettig gestoorde clip gecreëerd. De clip opent met een caleidoscopische cyclus van robot-achtige entiteiten (beelden van androïde insecten worden afgewisseld met wat E.T.'s geslachtsdelen zouden kunnen zijn): beter kan iets niet passen bij de aanstekelijke Squarepusher-eske geluidsbrij die de track introduceert. Voor de elektro-aficionado's die het experiment schuwen: het gepruttel muteert wel degelijk tot een melodie de naam waardig. Meer nog, 'Exo Skeleton' is een toptrack die gerust kan wedijveren met het oeuvre van de Crystal Castles en Neon Indians van deze wereld. En de clip? Die evolueert naar een psychedelische one-woman-show van een cyborg Lotte Vanhamel. Hieronder zo.Laurens Bouckaert