Stephen en David Dewaele lanceerden dinsdag hun nieuwe geesteskind. Geen 2manydjs-mash-up of Soulwaxplaat deze keer, maar een nieuw platenlabel, dat de naam Deewee kreeg.

De eerste release van Deewee staat al op stapel. Op 21 september komt Drie uit van de tot nu toe nog onbekende groep Klanken. In de wandelgangen gaat rond dat Klanken een nieuw alter ego zou zijn van Stephen en David Dewaele zelf. Wie wil weten hoe Klanken klinkt, kan alvast een fragment beluisteren op de site van Studio Brussel.

Het zou niet de eerste nom de plume van de heren zijn. Eerder maakten ze muziek onder namen als Kawasaki, Samantha Fu en Die Verboten. Onder hun gebruikelijke alias Soulwax brengen de broers begin 2016 nieuw werk uit. De groep maakte de soundtrack van Belgica, de nieuwe prent van Felix Van Groeningen. (JVL)

Stephen en David Dewaele lanceerden dinsdag hun nieuwe geesteskind. Geen 2manydjs-mash-up of Soulwaxplaat deze keer, maar een nieuw platenlabel, dat de naam Deewee kreeg. De eerste release van Deewee staat al op stapel. Op 21 september komt Drie uit van de tot nu toe nog onbekende groep Klanken. In de wandelgangen gaat rond dat Klanken een nieuw alter ego zou zijn van Stephen en David Dewaele zelf. Wie wil weten hoe Klanken klinkt, kan alvast een fragment beluisteren op de site van Studio Brussel.Het zou niet de eerste nom de plume van de heren zijn. Eerder maakten ze muziek onder namen als Kawasaki, Samantha Fu en Die Verboten. Onder hun gebruikelijke alias Soulwax brengen de broers begin 2016 nieuw werk uit. De groep maakte de soundtrack van Belgica, de nieuwe prent van Felix Van Groeningen. (JVL)