Iggy Pop en Josh Homme: een mooi duo, zo toont bovenstaand beeld. Ook muzikaal klinken de rockers op het eerste zicht als een goed geoliede machine. Enkele dagen na 'Gardenia' komen ze al met een tweede track op de proppen, die ze ook live brachten tijdens het avondprogramma 'The Late Show' van Stephen Colbert.

Het eerder melodieuze, met blues doorspekte rocknummer 'Break Into Your Heart' kreeg een solide gitaarlijn van de frontman van Queens of the Stone Age, die de plaat ook producete. Beide songs zijn horen op het album 'Post Pop Depression' dat op 18 maart uitkomt.

'To go where neither of us had gone before, and to go all the way', is het motto achter het project van het vierkoppige ensemble. Oude vos Iggy Pop is écht wel terug. Gitarist Dean Fertita (QOTSA, The Dead Weather) en drummer Matt Helders (Arctic Monkeys) zijn de andere vaste leden met dienst. (DB)

Iggy Pop en Josh Homme: een mooi duo, zo toont bovenstaand beeld. Ook muzikaal klinken de rockers op het eerste zicht als een goed geoliede machine. Enkele dagen na 'Gardenia' komen ze al met een tweede track op de proppen, die ze ook live brachten tijdens het avondprogramma 'The Late Show' van Stephen Colbert. Het eerder melodieuze, met blues doorspekte rocknummer 'Break Into Your Heart' kreeg een solide gitaarlijn van de frontman van Queens of the Stone Age, die de plaat ook producete. Beide songs zijn horen op het album 'Post Pop Depression' dat op 18 maart uitkomt.'To go where neither of us had gone before, and to go all the way', is het motto achter het project van het vierkoppige ensemble. Oude vos Iggy Pop is écht wel terug. Gitarist Dean Fertita (QOTSA, The Dead Weather) en drummer Matt Helders (Arctic Monkeys) zijn de andere vaste leden met dienst. (DB)