Het luide en donkere sprookje wordt een visueel spektakel met een knotsgekke plot, weinig dialogen en veel ronkende gitaren. Iets anders dus dan de bijna gelijknamige opera van Richard Wagner, Götterdämmerung.

Iggy Pop kruipt in de huid van een punk rock engel genaamd Vicious. Henry Rollins neemt de rol van priester op zich en Grace Jones krijgt de moeilijke taak om de testosteron van de slechte rock-'n-rollers te bedwingen. Voorts spelen ook Jesse Hughes van Eagles of Death Metal, Tuesday Cross en Olivia Vinall mee in de luidste stomme film ter wereld.

ARE YOU READY FOR THE LOUDEST MOTHERFUCKIN SILENT FILM OF ALL TIME? Bjorn Tagemose is proud to announce, GUTTERDÄMMERUNG...

Posted by Gutterdämmerung on Thursday, 16 July 2015
Het luide en donkere sprookje wordt een visueel spektakel met een knotsgekke plot, weinig dialogen en veel ronkende gitaren. Iets anders dus dan de bijna gelijknamige opera van Richard Wagner, Götterdämmerung. Iggy Pop kruipt in de huid van een punk rock engel genaamd Vicious. Henry Rollins neemt de rol van priester op zich en Grace Jones krijgt de moeilijke taak om de testosteron van de slechte rock-'n-rollers te bedwingen. Voorts spelen ook Jesse Hughes van Eagles of Death Metal, Tuesday Cross en Olivia Vinall mee in de luidste stomme film ter wereld.