'Waanzin!!!' schreven zanger Mathieu Terryn en co. bij een filmpje van hun recente AB-optreden dat ze via hun Facebookpagina deelden. De stem van Terryn komt nauwelijks boven het publiek uit, dat de grond danig doet daveren.

Wie de AB-show heeft gemist, krijgt een herkansing op 8 oktober. Dan komt de band zijn debuut 'Echo' - uit op 23 september - in de AB voorstellen.

De opkomst van Bazart ging razendsnel: na het voorproefje 'Tunnels' werd single 'Goud' in september 2015 opgepikt door de vaderlandse radiostations. Gevolg: deze zomer mag Bazart al onder meer Rock Werchter, Pinkpop, Pukkelpop, de Lokerse Feesten en het Nederlandse Into The Great Wide Open aandoen. En dat met slechts één EP - en een tweede versie daarvan voor Record Store Day - op zak. Gitarist-cozanger Oliver Symons is ondertussen ook internationaal naam aan het maken met zijn eigen band, Warhola.

'Waanzin!!!' schreven zanger Mathieu Terryn en co. bij een filmpje van hun recente AB-optreden dat ze via hun Facebookpagina deelden. De stem van Terryn komt nauwelijks boven het publiek uit, dat de grond danig doet daveren. Wie de AB-show heeft gemist, krijgt een herkansing op 8 oktober. Dan komt de band zijn debuut 'Echo' - uit op 23 september - in de AB voorstellen.De opkomst van Bazart ging razendsnel: na het voorproefje 'Tunnels' werd single 'Goud' in september 2015 opgepikt door de vaderlandse radiostations. Gevolg: deze zomer mag Bazart al onder meer Rock Werchter, Pinkpop, Pukkelpop, de Lokerse Feesten en het Nederlandse Into The Great Wide Open aandoen. En dat met slechts één EP - en een tweede versie daarvan voor Record Store Day - op zak. Gitarist-cozanger Oliver Symons is ondertussen ook internationaal naam aan het maken met zijn eigen band, Warhola.