Bandcamp verlengt de 'Bandcamp Fridays' tot het einde van het jaar. Op elke eerste vrijdag van de maand krijgen artiesten het volledige aankoopbedrag doorgestort. Met de actiedagen reageert Bandcamp op de coronapandemie, die de muzieksector hard treft.

Op 20 maart liet het Amerikaanse platform voor het eerst voor 24 uur alle inkomsten rechtstreeks naar de artiesten doorstromen, zonder een percentage omzetaandeel in te houden. Bandcamp herhaalde de actie op vrijdagen in mei, juni en juli. Met succes: de vier actiedagen leverde artiesten en labels meer dan 20 miljoen dollar op.

Elke actie loop van 9u 's ochtends op vrijdag tot 9u 's ochtends op zaterdag. Meer info op IsItBandcampFriday.com.

Bandcamp verlengt de 'Bandcamp Fridays' tot het einde van het jaar. Op elke eerste vrijdag van de maand krijgen artiesten het volledige aankoopbedrag doorgestort. Met de actiedagen reageert Bandcamp op de coronapandemie, die de muzieksector hard treft.Op 20 maart liet het Amerikaanse platform voor het eerst voor 24 uur alle inkomsten rechtstreeks naar de artiesten doorstromen, zonder een percentage omzetaandeel in te houden. Bandcamp herhaalde de actie op vrijdagen in mei, juni en juli. Met succes: de vier actiedagen leverde artiesten en labels meer dan 20 miljoen dollar op.Elke actie loop van 9u 's ochtends op vrijdag tot 9u 's ochtends op zaterdag. Meer info op IsItBandcampFriday.com.