Vorige maand bracht Adele '25' uit, haar eerste album in vier jaar, en vandaag kondigt ze een tournee door Europa aan. Die start op 29 februari in Belfast (Verenigd Koninkrijk) en brengt haar onder meer naar landen als Noorwegen, Zwitserland, Portugal en Italië. Maar ook ons Belgenlandje wordt niet vergeten: op 12 en 13 juni sluit ze haar tournee af in het Antwerpse Sportpaleis.

Tickets voor de concerten zijn verkrijgbaar vanaf 4 december. Fans die zich lid maken op Adele.com kunnen hun kaarten al vanaf 2 december bestellen. Voor Adele wordt het haar eerste tournee in vier jaar.

Geldgebrek is alvast niet de motivatie voor de tournee: afgelopen dagen raakte bekend dat ze het voorbije jaar, zonder te werken, 65.500 euro per dag verdiende. Dat aardige dagloon verdiende ze dankzij de royalties van haar twee vorige albums. (Belga/DB)

Vorige maand bracht Adele '25' uit, haar eerste album in vier jaar, en vandaag kondigt ze een tournee door Europa aan. Die start op 29 februari in Belfast (Verenigd Koninkrijk) en brengt haar onder meer naar landen als Noorwegen, Zwitserland, Portugal en Italië. Maar ook ons Belgenlandje wordt niet vergeten: op 12 en 13 juni sluit ze haar tournee af in het Antwerpse Sportpaleis. Tickets voor de concerten zijn verkrijgbaar vanaf 4 december. Fans die zich lid maken op Adele.com kunnen hun kaarten al vanaf 2 december bestellen. Voor Adele wordt het haar eerste tournee in vier jaar. Geldgebrek is alvast niet de motivatie voor de tournee: afgelopen dagen raakte bekend dat ze het voorbije jaar, zonder te werken, 65.500 euro per dag verdiende. Dat aardige dagloon verdiende ze dankzij de royalties van haar twee vorige albums. (Belga/DB)