De iPad van Apple is een broze ballerina vergeleken met de tabletcomputer die Panasonic lanceert. De naam Toughbook maakt meteen duidelijk dat deze touchscreen tegen een stevig stootje kan.

Voor de looks haal je dit apparaat dan ook níét in huis. De overlevingskansen bij een val van grote hoogte zijn echter gelijk aan de lelijkheid van de Toughbook. Bovendien houdt deze krachtpatser het probleemloos uit bij temperaturen tussen -20 en 60 graden en is de behuizing zelfs voorzien op een stevige stof- of zandstorm.

Panasonic heeft niet gekozen voor hippe en elegante apps, want de Toughbook draait op een doordeweekse Windows 7 of zelfs Windows Vista. Een aanrader voor iedereen die Jackass-gewijs zijn mail wil checken op een besneeuwde bergtop of tijdens een straffe windvlaag op het strand.

De iPad van Apple is een broze ballerina vergeleken met de tabletcomputer die Panasonic lanceert. De naam Toughbook maakt meteen duidelijk dat deze touchscreen tegen een stevig stootje kan. Voor de looks haal je dit apparaat dan ook níét in huis. De overlevingskansen bij een val van grote hoogte zijn echter gelijk aan de lelijkheid van de Toughbook. Bovendien houdt deze krachtpatser het probleemloos uit bij temperaturen tussen -20 en 60 graden en is de behuizing zelfs voorzien op een stevige stof- of zandstorm. Panasonic heeft niet gekozen voor hippe en elegante apps, want de Toughbook draait op een doordeweekse Windows 7 of zelfs Windows Vista. Een aanrader voor iedereen die Jackass-gewijs zijn mail wil checken op een besneeuwde bergtop of tijdens een straffe windvlaag op het strand.