In 2015 sprong Lily-Rose in de spotlight dankzij haar modieuze verschijningen tijdens modeshows en haar modellenklussen voor Chanel en verschillende magazines. Een slimme zet om de wereld alvast aan haar bestaan te herinneren, want de 16-jarige dochter van Johnny Depp en Vanessa Paradis timmerde ondertussen aan een heuse acteercarrière.

De eerste prent waar ze in zal schitteren is 'Yoga Hosers' van Kevin Smith, een tienerkomedie die wordt beschreven als een kruising tussen 'Clueless' en 'Gremlins'. Lily-Rose Depp speelt ook mee in 'Planetarium', waarin ze de zus van Natalie Portman vertolkt, en in 'La Danseuse', naast Soko, Gaspard Ulliel, Mélanie Thierry en Louis Garrel. (LP)

In 2015 sprong Lily-Rose in de spotlight dankzij haar modieuze verschijningen tijdens modeshows en haar modellenklussen voor Chanel en verschillende magazines. Een slimme zet om de wereld alvast aan haar bestaan te herinneren, want de 16-jarige dochter van Johnny Depp en Vanessa Paradis timmerde ondertussen aan een heuse acteercarrière. De eerste prent waar ze in zal schitteren is 'Yoga Hosers' van Kevin Smith, een tienerkomedie die wordt beschreven als een kruising tussen 'Clueless' en 'Gremlins'. Lily-Rose Depp speelt ook mee in 'Planetarium', waarin ze de zus van Natalie Portman vertolkt, en in 'La Danseuse', naast Soko, Gaspard Ulliel, Mélanie Thierry en Louis Garrel. (LP)