De QOTSA-frontman heeft geen Hollywoodplannen, maar liet zich verleiden tot dit leuke filmpje. Hierin vertelt hij dat hij altijd al eens in een Star Wars-film heeft willen meedoen. Opmerkelijk, Homme kiest niet voor de rol van Han Solo of Luke Skywalker, maar voor bleepende robot R2D2.

In het filmpje vraagt de castingverantwoordelijke zich af of Josh Homme niet beter voor de rol van de 'rosse' Wookie zou gaan. De makers van de parodie opperen ook nog enkele andere kanshebbers voor de nieuwe George Lucas-film: One Direction Harry Styles als Han Solo en Miley Cyrus als Prinses Leia. Benieuwd of de regisseur zich hierdoor zal laten inspireren. (AB)

De QOTSA-frontman heeft geen Hollywoodplannen, maar liet zich verleiden tot dit leuke filmpje. Hierin vertelt hij dat hij altijd al eens in een Star Wars-film heeft willen meedoen. Opmerkelijk, Homme kiest niet voor de rol van Han Solo of Luke Skywalker, maar voor bleepende robot R2D2.In het filmpje vraagt de castingverantwoordelijke zich af of Josh Homme niet beter voor de rol van de 'rosse' Wookie zou gaan. De makers van de parodie opperen ook nog enkele andere kanshebbers voor de nieuwe George Lucas-film: One Direction Harry Styles als Han Solo en Miley Cyrus als Prinses Leia. Benieuwd of de regisseur zich hierdoor zal laten inspireren. (AB)