Video: Josh Homme doet auditie voor Star Wars

Wees gerust, Josh Homme is niet van plan zijn band Queens Of The Stone Age te verlaten. Homme speelde mee in een parodiefilmpje voor het YouTube komediekanaal Stinky Mike, waarin hij auditie doet voor de nieuwe Star Wars-film als R2D2.

De QOTSA-frontman heeft geen Hollywoodplannen, maar liet zich verleiden tot dit leuke filmpje. Hierin vertelt hij dat hij altijd al eens in een Star Wars-film heeft willen meedoen. Opmerkelijk, Homme kiest niet voor de rol van Han Solo of Luke Skywalker, maar voor bleepende robot R2D2.

In het filmpje vraagt de castingverantwoordelijke zich af of Josh Homme niet beter voor de rol van de ‘rosse’ Wookie zou gaan. De makers van de parodie opperen ook nog enkele andere kanshebbers voor de nieuwe George Lucas-film: One Direction Harry Styles als Han Solo en Miley Cyrus als Prinses Leia. Benieuwd of de regisseur zich hierdoor zal laten inspireren. (AB)

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content