De Bondgirls van dienst zijn Monica Belluci en Léa Seydoux. Verder zijn Christopher Waltz, Ralph Fiennes en Dave Bautista te zien in de prent.

SPECTRE gaat verder waar Skyfall eindigde: MI6 en 'M' liggen politiek nog steeds onder vuur en de toekomst van de Geheime Dienst is in gedrang. James Bond ontvangt een cryptische boodschap uit zijn verleden, waardoor hij op het spoor komt van de sinistere organisatie SPECTRE. Zijn avonturen leiden hem naar Rome, Marokko en Oostenrijk.

De releasedatum staat gepland op 6 november 2015.

(LP)

De Bondgirls van dienst zijn Monica Belluci en Léa Seydoux. Verder zijn Christopher Waltz, Ralph Fiennes en Dave Bautista te zien in de prent.SPECTRE gaat verder waar Skyfall eindigde: MI6 en 'M' liggen politiek nog steeds onder vuur en de toekomst van de Geheime Dienst is in gedrang. James Bond ontvangt een cryptische boodschap uit zijn verleden, waardoor hij op het spoor komt van de sinistere organisatie SPECTRE. Zijn avonturen leiden hem naar Rome, Marokko en Oostenrijk. De releasedatum staat gepland op 6 november 2015. (LP)