In 2010 bracht Sylvester Stallone een arsenaal aan oude en jongere acteurs samen die allemaal hun strepen hadden verdiend in actiefilms met een hoog gehalte aan testosteron. Resultaat was 'The Expendables', een ouderwets knalfestijn waarin het mannelijke zweet van het scherm spatte en de kogels je rond de oren vlogen. Maar, zoals Stallone al zei in 'Rocky Balboa'(2006), it ain't over 'til it's over. Deze zomer knalt 'The Expendables 2' de zalen in en brengt weer een indrukwekkende cast aan actiegoden.

Om even de cast op te noemen: Sylvester Stallone, Jason Statham, Dolph Lundgren, Jet Li, Bruce Willis, Jean-Claude Van Damme, Arnold Schwarzenegger, Liam Hemsworth, Chuck Norris, Randy Couture en Terry Crews. Barney Ross(Stallone) en zijn team begeven zich ditmaal op zeer vijandelijke gebied wanneer een van hun mannen wordt gedood.

De eerste trailer belooft ontploffingen, een grappige Schwarzenegger, ontploffingen, onliners, ontploffingen, Van Damme als slechterik en... ontploffingen. (JVDV)

In 2010 bracht Sylvester Stallone een arsenaal aan oude en jongere acteurs samen die allemaal hun strepen hadden verdiend in actiefilms met een hoog gehalte aan testosteron. Resultaat was 'The Expendables', een ouderwets knalfestijn waarin het mannelijke zweet van het scherm spatte en de kogels je rond de oren vlogen. Maar, zoals Stallone al zei in 'Rocky Balboa'(2006), it ain't over 'til it's over. Deze zomer knalt 'The Expendables 2' de zalen in en brengt weer een indrukwekkende cast aan actiegoden. Om even de cast op te noemen: Sylvester Stallone, Jason Statham, Dolph Lundgren, Jet Li, Bruce Willis, Jean-Claude Van Damme, Arnold Schwarzenegger, Liam Hemsworth, Chuck Norris, Randy Couture en Terry Crews. Barney Ross(Stallone) en zijn team begeven zich ditmaal op zeer vijandelijke gebied wanneer een van hun mannen wordt gedood. De eerste trailer belooft ontploffingen, een grappige Schwarzenegger, ontploffingen, onliners, ontploffingen, Van Damme als slechterik en... ontploffingen. (JVDV)