Trailer Expendables 2 belooft nog meer testosteron

Sylvester Stallone verzamelt weer een hele hoop oude knarren om een actiespektakel van jewelste af te leveren. Naast de acteurs uit de eerste film mogen nu ook Schwarzenegger, Chuck Norris en onze eigenste Jean-Claude Van Damme met de spierballen rollen.

In 2010 bracht Sylvester Stallone een arsenaal aan oude en jongere acteurs samen die allemaal hun strepen hadden verdiend in actiefilms met een hoog gehalte aan testosteron. Resultaat was ‘The Expendables’, een ouderwets knalfestijn waarin het mannelijke zweet van het scherm spatte en de kogels je rond de oren vlogen. Maar, zoals Stallone al zei in ‘Rocky Balboa'(2006), it ain’t over ’til it’s over. Deze zomer knalt ‘The Expendables 2’ de zalen in en brengt weer een indrukwekkende cast aan actiegoden.

Om even de cast op te noemen: Sylvester Stallone, Jason Statham, Dolph Lundgren, Jet Li, Bruce Willis, Jean-Claude Van Damme, Arnold Schwarzenegger, Liam Hemsworth, Chuck Norris, Randy Couture en Terry Crews. Barney Ross(Stallone) en zijn team begeven zich ditmaal op zeer vijandelijke gebied wanneer een van hun mannen wordt gedood.

De eerste trailer belooft ontploffingen, een grappige Schwarzenegger, ontploffingen, onliners, ontploffingen, Van Damme als slechterik en… ontploffingen. (JVDV)

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content