Scenarist in Beeld, georganiseerd door de scenaristengilde van Vlaanderen, verzorgt telkens een interview met de scenarist in kwestie wanneer een Vlaamse film of serie wordt uitgebracht. In samenwerking met de RITS-hogeschool zorgt de belangenvereniging ervoor dat de gesprekken achteraf via een podcast kunnen beluisterd worden op de website.

Maar voor de diehards kan het interview ook live gevolgd worden in het Brusselse RitsCafé. De toegang is gratis. De organisatie verwacht enkel een mailtje naar michel@scenaristengilde.be ter bevestiging van je komst. De 'Scenarist in Beeld'-avond is trouwens de ideale ontmoetingsplaats voor jonge en niet zo jonge scenaristen om te netwerken en wilde plannen te smeden.

Meer info op de website.

Hieronder nog eens de trailer.

Julie Herreman

Scenarist in Beeld, georganiseerd door de scenaristengilde van Vlaanderen, verzorgt telkens een interview met de scenarist in kwestie wanneer een Vlaamse film of serie wordt uitgebracht. In samenwerking met de RITS-hogeschool zorgt de belangenvereniging ervoor dat de gesprekken achteraf via een podcast kunnen beluisterd worden op de website. Maar voor de diehards kan het interview ook live gevolgd worden in het Brusselse RitsCafé. De toegang is gratis. De organisatie verwacht enkel een mailtje naar michel@scenaristengilde.be ter bevestiging van je komst. De 'Scenarist in Beeld'-avond is trouwens de ideale ontmoetingsplaats voor jonge en niet zo jonge scenaristen om te netwerken en wilde plannen te smeden. Meer info op de website. Hieronder nog eens de trailer. Julie Herreman