Steven Knight, de bedenker van de serie, had al interesse laten blijken voor een musical of filmadapatie van 'Peaky Blinders'.

Nu de opnamen van het vijfde seizoen bezig zijn, heeft Bathurst de geruchten bevestigd dat er aan een bioscoopversie geschreven wordt. 'Ik denk dat Steven er momenteel mee bezig is', gaf Bathurst toe in een recent interview met Yahoo Movies.

Het vijfde seizoen van 'Peaky Blinders', nog altijd met ster Cillian Murphy, is gepland voor lente of zomer 2019. Of Cillian Murphy ook in de film zal meespelen, is nog niet duidelijk. 'Het is een sexy idee, maar ik zal mijn oordeel reserveren tot het idee aan mij wordt voorgesteld.'

De Belgische regisseur Tim Mielants, hij regisseerde vijf episodes van de serie, is niet bij het vijfde seizoen betrokken. Momenteel is hij bezig met de postproductie van 'De Patrick', zijn langspeelfilmdebuut.

Steven Knight, de bedenker van de serie, had al interesse laten blijken voor een musical of filmadapatie van 'Peaky Blinders'. Nu de opnamen van het vijfde seizoen bezig zijn, heeft Bathurst de geruchten bevestigd dat er aan een bioscoopversie geschreven wordt. 'Ik denk dat Steven er momenteel mee bezig is', gaf Bathurst toe in een recent interview met Yahoo Movies. Het vijfde seizoen van 'Peaky Blinders', nog altijd met ster Cillian Murphy, is gepland voor lente of zomer 2019. Of Cillian Murphy ook in de film zal meespelen, is nog niet duidelijk. 'Het is een sexy idee, maar ik zal mijn oordeel reserveren tot het idee aan mij wordt voorgesteld.' De Belgische regisseur Tim Mielants, hij regisseerde vijf episodes van de serie, is niet bij het vijfde seizoen betrokken. Momenteel is hij bezig met de postproductie van 'De Patrick', zijn langspeelfilmdebuut.