Populaire misdaadserie ‘Peaky Blinders’ wordt verfilmd

© REUTERS

Er komt een versie voor de bioscoop van de succesvolle Britse misdaadserie ‘Peaky Blinders’. Dat heeft Otto Batthurst gezegd, de regisseur van de eerste drie episodes van de langlopende serie.

Steven Knight, de bedenker van de serie, had al interesse laten blijken voor een musical of filmadapatie van ‘Peaky Blinders’.

Nu de opnamen van het vijfde seizoen bezig zijn, heeft Bathurst de geruchten bevestigd dat er aan een bioscoopversie geschreven wordt. ‘Ik denk dat Steven er momenteel mee bezig is’, gaf Bathurst toe in een recent interview met Yahoo Movies.

Het vijfde seizoen van ‘Peaky Blinders’, nog altijd met ster Cillian Murphy, is gepland voor lente of zomer 2019. Of Cillian Murphy ook in de film zal meespelen, is nog niet duidelijk. ‘Het is een sexy idee, maar ik zal mijn oordeel reserveren tot het idee aan mij wordt voorgesteld.’

De Belgische regisseur Tim Mielants, hij regisseerde vijf episodes van de serie, is niet bij het vijfde seizoen betrokken. Momenteel is hij bezig met de postproductie van ‘De Patrick’, zijn langspeelfilmdebuut.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content