'We zijn zo enthousiast om deel uit te maken van het inspirerende werk van Netflix', zei Amerikaanse acteur Brad Pitt in een officieel statement. Zijn nieuwste filmproject, geschreven en geregisseerd door David Michôd (Animal Kingdom, The Rover), zal in 2016 te zien zijn op Netflix en in enkele exclusieve bioscopen.

War Machine is gebaseerd op het boek The Operators: The Wild And Terrifying Inside Story Of America's War In Afghanistan, van wijlen journalist Michael Hastings. Acteur Brad Pitt kruipt voor de prent in de huid van een Amerikaanse generaal, die door zijn onberispelijke reputatie de haast onmogelijke opdracht krijgt de oorlog tussen de Verenigde Staten en Afghanistan te winnen.

De nieuwe aanwinst is de zoveelste triomf voor Netflix. De streamingdienst is immers druk bezig zijn aanbod in speelfilms te verbreden. Zo sloot het bedrijf in 2014 een overeenkomst af met Adam Sandler voor vier nieuwe films en kocht het de distributierechten op van verschillende projecten, waaronder Cary Fukunaga's Beasts of No Nation, met Britse acteur Idris Elba. (FDC)

'We zijn zo enthousiast om deel uit te maken van het inspirerende werk van Netflix', zei Amerikaanse acteur Brad Pitt in een officieel statement. Zijn nieuwste filmproject, geschreven en geregisseerd door David Michôd (Animal Kingdom, The Rover), zal in 2016 te zien zijn op Netflix en in enkele exclusieve bioscopen.War Machine is gebaseerd op het boek The Operators: The Wild And Terrifying Inside Story Of America's War In Afghanistan, van wijlen journalist Michael Hastings. Acteur Brad Pitt kruipt voor de prent in de huid van een Amerikaanse generaal, die door zijn onberispelijke reputatie de haast onmogelijke opdracht krijgt de oorlog tussen de Verenigde Staten en Afghanistan te winnen.De nieuwe aanwinst is de zoveelste triomf voor Netflix. De streamingdienst is immers druk bezig zijn aanbod in speelfilms te verbreden. Zo sloot het bedrijf in 2014 een overeenkomst af met Adam Sandler voor vier nieuwe films en kocht het de distributierechten op van verschillende projecten, waaronder Cary Fukunaga's Beasts of No Nation, met Britse acteur Idris Elba. (FDC)