Op dinsdag 8 oktober stellen drummer Lars Ulrich en basgitarist Robert Trujillo hun nieuwste Metallica film 'Through The Never' persoonlijk aan de wereld voor in Parijs. Kinepolis zendt het interview live uit op groot scherm, gevolgd door de avant-première van de 3D-film.

Zeg niet zomaar concertfilm of rockumentary tegen 'Through The Never'. De prent bundelt metal uit het eigen oeuvre met een flinke scheut fictie, en volgt een roadie die tijdens het concert van James Hetfield en co de stad intrekt om een gestrande bestelwagen te depanneren. Uiteraard verloopt de opdracht niet zonder slag of stoot. In de stad breken rellen los. De man komt terecht in een apocalyptisch avontuur en wordt zelf opgejaagd wild. Tussen het geweld door is het headbangen troef, 'maar de rellen hebben ook hun impact op de concerttempel (in Vancouver) waar Metallica speelt', aldus het persbericht.

Geïnteresseerden kunnen de avant-première van 'Metallica: Through The Never' vanaf om 21.30u bijwonen. De film wordt voorafgegaan door een live interview vanuit Parijs met bandleden Lars Ulrich en Robert Trujillo. Vanaf 9 oktober wordt de prent getoond in alle Kinepolis-bioscopen. (DB)

Op dinsdag 8 oktober stellen drummer Lars Ulrich en basgitarist Robert Trujillo hun nieuwste Metallica film 'Through The Never' persoonlijk aan de wereld voor in Parijs. Kinepolis zendt het interview live uit op groot scherm, gevolgd door de avant-première van de 3D-film. Zeg niet zomaar concertfilm of rockumentary tegen 'Through The Never'. De prent bundelt metal uit het eigen oeuvre met een flinke scheut fictie, en volgt een roadie die tijdens het concert van James Hetfield en co de stad intrekt om een gestrande bestelwagen te depanneren. Uiteraard verloopt de opdracht niet zonder slag of stoot. In de stad breken rellen los. De man komt terecht in een apocalyptisch avontuur en wordt zelf opgejaagd wild. Tussen het geweld door is het headbangen troef, 'maar de rellen hebben ook hun impact op de concerttempel (in Vancouver) waar Metallica speelt', aldus het persbericht. Geïnteresseerden kunnen de avant-première van 'Metallica: Through The Never' vanaf om 21.30u bijwonen. De film wordt voorafgegaan door een live interview vanuit Parijs met bandleden Lars Ulrich en Robert Trujillo. Vanaf 9 oktober wordt de prent getoond in alle Kinepolis-bioscopen. (DB)