Kinepolis zendt voorstelling Metallicafilm ‘Through The Never’ live uit

Op 8 oktober wordt de nieuwe 3D-film ‘Through The Never’ van Metallica voorgesteld in Parijs. Kinepolis zendt het interview met Lars Ulrich en Robert Trujillo live uit, gevolgd door de avant-première.

Op dinsdag 8 oktober stellen drummer Lars Ulrich en basgitarist Robert Trujillo hun nieuwste Metallica film ‘Through The Never’ persoonlijk aan de wereld voor in Parijs. Kinepolis zendt het interview live uit op groot scherm, gevolgd door de avant-première van de 3D-film.

Zeg niet zomaar concertfilm of rockumentary tegen ‘Through The Never’. De prent bundelt metal uit het eigen oeuvre met een flinke scheut fictie, en volgt een roadie die tijdens het concert van James Hetfield en co de stad intrekt om een gestrande bestelwagen te depanneren. Uiteraard verloopt de opdracht niet zonder slag of stoot. In de stad breken rellen los. De man komt terecht in een apocalyptisch avontuur en wordt zelf opgejaagd wild. Tussen het geweld door is het headbangen troef, ‘maar de rellen hebben ook hun impact op de concerttempel (in Vancouver) waar Metallica speelt’, aldus het persbericht.

Geïnteresseerden kunnen de avant-première van ‘Metallica: Through The Never’ vanaf om 21.30u bijwonen. De film wordt voorafgegaan door een live interview vanuit Parijs met bandleden Lars Ulrich en Robert Trujillo. Vanaf 9 oktober wordt de prent getoond in alle Kinepolis-bioscopen. (DB)

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content