Familiefilm IEP! heeft de prijs voor beste speelfilm in de wacht gesleept op het 8ste European Film Festival in het Poolse Koszalin.

De Nederlands-Belgische coproductie vertelt het verhaal van Spiegeltje, een meisje met vleugels in plaats van armen. De film is gebaseerd op het gelijknamige kinderboek uit 1996 van Joke van Leeuwen. IEP! ging in februari vorig jaar in Nederland in première en had na ruim een maand al 100.000 bezoekers getrokken, goed voor een Gouden Film.

De familiefilm heeft al diverse prijzen gewonnen op filmfestivals in Vancouver, Milaan, Kopenhagen en Montréal. Viegeltje wordt gespeeld door Kenadie Jourdin-Bromley. De overige rollen worden vertolkt door Huub Stapel, Joke Tjalsma en Madelief Vermeulen. (Belga)

Familiefilm IEP! heeft de prijs voor beste speelfilm in de wacht gesleept op het 8ste European Film Festival in het Poolse Koszalin. De Nederlands-Belgische coproductie vertelt het verhaal van Spiegeltje, een meisje met vleugels in plaats van armen. De film is gebaseerd op het gelijknamige kinderboek uit 1996 van Joke van Leeuwen. IEP! ging in februari vorig jaar in Nederland in première en had na ruim een maand al 100.000 bezoekers getrokken, goed voor een Gouden Film. De familiefilm heeft al diverse prijzen gewonnen op filmfestivals in Vancouver, Milaan, Kopenhagen en Montréal. Viegeltje wordt gespeeld door Kenadie Jourdin-Bromley. De overige rollen worden vertolkt door Huub Stapel, Joke Tjalsma en Madelief Vermeulen. (Belga)