Fans die tijdens Comic-Con bijeen kwamen voor een paneldiscussie tussen de Justice League acteurs Ben Affleck (Batman), Henry Cavill (Superman), Gal Gadot (Wonder Woman), Ezra Miller (The Flash) en Ray Fisher (Cyborg) kregen als toemaatje een eerste teaserfilmpje van Justice League van regisseur Zak Snyder te zien.

Zack Snyder nam eerder ook de regie voor zijn rekening van de film Batman V Superman: Dawn Of Justice. Deze film, die uitkwam in maart van dit jaar, kreeg van de critici behoorlijk negatieve kritieken, maar kon niettemin op behoorlijk van filmbezoekers rekenen.

"Ik denk wel degelijk dat de toon van Justice League veranderd is, als gevolg van de kritiek die werd gegeven", zegt Zak Snyder.

Oordeel zelf:

Fans die tijdens Comic-Con bijeen kwamen voor een paneldiscussie tussen de Justice League acteurs Ben Affleck (Batman), Henry Cavill (Superman), Gal Gadot (Wonder Woman), Ezra Miller (The Flash) en Ray Fisher (Cyborg) kregen als toemaatje een eerste teaserfilmpje van Justice League van regisseur Zak Snyder te zien. Zack Snyder nam eerder ook de regie voor zijn rekening van de film Batman V Superman: Dawn Of Justice. Deze film, die uitkwam in maart van dit jaar, kreeg van de critici behoorlijk negatieve kritieken, maar kon niettemin op behoorlijk van filmbezoekers rekenen. "Ik denk wel degelijk dat de toon van Justice League veranderd is, als gevolg van de kritiek die werd gegeven", zegt Zak Snyder.Oordeel zelf: