Het evenement werd live uitgezonden vanuit een Chinees restaurant en was te volgen op de Facebookpagina van Blur. Zane Lowe, die onlangs BBC verliet voor Apple, presenteerde het hele gebeuren. De volledige groep heeft ook vragen beantwoordt.

Zestien jaar geleden kwam hun laatste album 'Think Tank' uit. Donderdagochtend plaatste The Sun een mysterieuze foto in de krant, wat later de nieuwe albumhoes bleek te zijn van Blur. In het Mandarijns staat op de albumhoes 'Blur - Magic Whip'.

albumhoes The Magic Whip , Blur
albumhoes The Magic Whip © Blur

Maar dat was niet het enige nieuws dat de band in petto had. Ze gaan namelijk ook optreden in Hyde Park in Londen op 20 juni. Het album is vanaf 27 april te koop. Hun nieuwe single 'Go Out' kan online al aangekocht worden. Deze single heeft ook een clip met lyrics, in het Mandarijns weliswaar. In de video maakt een Aziatische vrouw het ijs dat ook op de cover van het album staat. (AlBu)

Tracklist:

1. Lonesome Street

2. New World Towers

3. Go Out

4. Ice Cream Man

5. Thought I Was A Spaceman

6. I Broadcast

7. My Terracotta Heart

8. There Are Too Many Of Us

9. Ghost Ship

10. Pyongyang

11. Ong Ong

12. Mirrorball

Tracklist The Magic Whip, Blur
Tracklist The Magic Whip © Blur
Het evenement werd live uitgezonden vanuit een Chinees restaurant en was te volgen op de Facebookpagina van Blur. Zane Lowe, die onlangs BBC verliet voor Apple, presenteerde het hele gebeuren. De volledige groep heeft ook vragen beantwoordt. Zestien jaar geleden kwam hun laatste album 'Think Tank' uit. Donderdagochtend plaatste The Sun een mysterieuze foto in de krant, wat later de nieuwe albumhoes bleek te zijn van Blur. In het Mandarijns staat op de albumhoes 'Blur - Magic Whip'. Maar dat was niet het enige nieuws dat de band in petto had. Ze gaan namelijk ook optreden in Hyde Park in Londen op 20 juni. Het album is vanaf 27 april te koop. Hun nieuwe single 'Go Out' kan online al aangekocht worden. Deze single heeft ook een clip met lyrics, in het Mandarijns weliswaar. In de video maakt een Aziatische vrouw het ijs dat ook op de cover van het album staat. (AlBu)Tracklist:1. Lonesome Street2. New World Towers3. Go Out4. Ice Cream Man5. Thought I Was A Spaceman6. I Broadcast7. My Terracotta Heart8. There Are Too Many Of Us9. Ghost Ship10. Pyongyang11. Ong Ong12. Mirrorball