10x 11.22.63

Als JFK nog leefde zou de wereld vandaag een betere plek zijn. Als je kunt tijdreizen, kun je de moord op de illustere Amerikaanse ­president voorkomen. Dat is de ­premisse van 11.22.63, de tv-reeks die ­momenteel op Fox te zien, is naar de gelijk­namige thriller van Stephen King. Wij mogen 10 exemplaren van het boek weggeven.

5x2 tickets Putrock

Op 6 en 7/5 kunt u aan de Koolmijnlaan in Beringen naar Putrock. Bij de fijne namen die de organisatie dit jaar heeft opgedolven: The Subways (foto), Tourist Lemc, Truckfighters, Gunther D. en John Coffey. Wij mogen 5 duotickets voor de twee dagen weggeven. Ik zjweer u!

Als JFK nog leefde zou de wereld vandaag een betere plek zijn. Als je kunt tijdreizen, kun je de moord op de illustere Amerikaanse ­president voorkomen. Dat is de ­premisse van 11.22.63, de tv-reeks die ­momenteel op Fox te zien, is naar de gelijk­namige thriller van Stephen King. Wij mogen 10 exemplaren van het boek weggeven.Op 6 en 7/5 kunt u aan de Koolmijnlaan in Beringen naar Putrock. Bij de fijne namen die de organisatie dit jaar heeft opgedolven: The Subways (foto), Tourist Lemc, Truckfighters, Gunther D. en John Coffey. Wij mogen 5 duotickets voor de twee dagen weggeven. Ik zjweer u!