1x hoofdtelefoon Bowers & Wilkins P3 Series 2

Loepzuiver geluid voor onderweg, vanzelfsprekend met opberghoesje: dat biedt deze nieuwe hoofdtelefoon van Bowers & Wilkins, de opvolger van de bekroonde P3. Hij ziet er bovendien bijzonder fraai uit en hij is zacht voor uw oortjes. Wij mogen 1 exemplaar weggeven van de Bowers & Wilkins P3 Series 2.

10x blu-ray Miles Ahead

Don Cheadle freebopt door leven en werk van de grote man met de trompet, met name dan de late jaren zeventig, de periode dat Miles Davis zijn carrière weer op de rails trachtte te krijgen. Wij mogen 10 blu-rays weggeven van Miles Ahead.

1x hoofdtelefoon Bowers & Wilkins P3 Series 2Loepzuiver geluid voor onderweg, vanzelfsprekend met opberghoesje: dat biedt deze nieuwe hoofdtelefoon van Bowers & Wilkins, de opvolger van de bekroonde P3. Hij ziet er bovendien bijzonder fraai uit en hij is zacht voor uw oortjes. Wij mogen 1 exemplaar weggeven van de Bowers & Wilkins P3 Series 2.10x blu-ray Miles AheadDon Cheadle freebopt door leven en werk van de grote man met de trompet, met name dan de late jaren zeventig, de periode dat Miles Davis zijn carrière weer op de rails trachtte te krijgen. Wij mogen 10 blu-rays weggeven van Miles Ahead.