10 romans van José Saramago 'De man in duplo'

In de bioscoop kunt u vanaf deze week naar het excellente Enemy van Denis Villeneuve, waarin Jake Gyllenhaal zichzelf telt. De film is gebaseerd op De man in duplo, van Nobelprijswinnaar José Saramago. En van die roman mogen wij maar liefst tien - volledige identieke - exemplaren weggeven.

3 Metro: Redux games voor PS4

In Metro: Redux zijn er akelige dingen met Moskou gebeurt. U mag ondergronds slag leveren met mutanten en ander griezelig gespuis, zowel in de oorspronkelijke game als opvolger Last Light, beide klaargestoomd voor de PS4. Wij mogen drie games voor die console weggeven.

10 romans van José Saramago 'De man in duplo' In de bioscoop kunt u vanaf deze week naar het excellente Enemy van Denis Villeneuve, waarin Jake Gyllenhaal zichzelf telt. De film is gebaseerd op De man in duplo, van Nobelprijswinnaar José Saramago. En van die roman mogen wij maar liefst tien - volledige identieke - exemplaren weggeven.3 Metro: Redux games voor PS4In Metro: Redux zijn er akelige dingen met Moskou gebeurt. U mag ondergronds slag leveren met mutanten en ander griezelig gespuis, zowel in de oorspronkelijke game als opvolger Last Light, beide klaargestoomd voor de PS4. Wij mogen drie games voor die console weggeven.