5 x 2 Skream @ Libertine

Libertine Supersport, uw favoriete Brusselse nachtje clubben, trapt het nieuwe seizoen op 19 september, in de Bloody Louis (op de avenue Louise), af met een dubstepklepper: de magnetische man Skream. Draaien u verder op de dansvloer: A.N.D.Y., Christoph en Rick Shiver. Wij mogen 5 x 2 tickets weggeven.

25 x 2 jongerenabo's voor deSingel

U bent jong en u snakt naar cultuur? U en een partner kunnen gratis en voor niks naar vier voorstellingen in het Antwerpse kunstencentrum deSingel. Dat betekent dat u zich op 2/10 auditief mag vergapen aan de unieke muziek van Cibelle & The Colorist. Cibelle is een Braziliaanse zangeres die zichzelf een tropische punkster noemt, The Colorist telt onder meer Kobe Proesmans in de ­rangen en doet mooie dingen met hamertjes en klanken. Op 19/12 brengt het Chileense La Resentida (mét boventitels) La imaginación del futuro, een stukje geschiedherschrijving over de laatste bewindsdagen van president Allende. De Duitse choreograaf Arco Renz duikt op 12/3 in Coke met de neus vooruit in de dans­cultuur van Manila, met zeven Filipijnse performers. En als het de plaatselijke vulkanen belieft, komt het ­IJslandse electronicafenomeen Mugison op 22/4 naar Antwerpen, voor de gelegenheid begeleid door indie­barokcollectief - ja, ook dat is een ding - Box. Wij mogen 25 jongerenabonnementen weggeven, telkens voor die vier avonden, en telkens voor twee personen.

5 x 2 Skream @ LibertineLibertine Supersport, uw favoriete Brusselse nachtje clubben, trapt het nieuwe seizoen op 19 september, in de Bloody Louis (op de avenue Louise), af met een dubstepklepper: de magnetische man Skream. Draaien u verder op de dansvloer: A.N.D.Y., Christoph en Rick Shiver. Wij mogen 5 x 2 tickets weggeven.25 x 2 jongerenabo's voor deSingelU bent jong en u snakt naar cultuur? U en een partner kunnen gratis en voor niks naar vier voorstellingen in het Antwerpse kunstencentrum deSingel. Dat betekent dat u zich op 2/10 auditief mag vergapen aan de unieke muziek van Cibelle & The Colorist. Cibelle is een Braziliaanse zangeres die zichzelf een tropische punkster noemt, The Colorist telt onder meer Kobe Proesmans in de ­rangen en doet mooie dingen met hamertjes en klanken. Op 19/12 brengt het Chileense La Resentida (mét boventitels) La imaginación del futuro, een stukje geschiedherschrijving over de laatste bewindsdagen van president Allende. De Duitse choreograaf Arco Renz duikt op 12/3 in Coke met de neus vooruit in de dans­cultuur van Manila, met zeven Filipijnse performers. En als het de plaatselijke vulkanen belieft, komt het ­IJslandse electronicafenomeen Mugison op 22/4 naar Antwerpen, voor de gelegenheid begeleid door indie­barokcollectief - ja, ook dat is een ding - Box. Wij mogen 25 jongerenabonnementen weggeven, telkens voor die vier avonden, en telkens voor twee personen.