2x2 logetickets John Cleese

John Cleese zakt met zijn oneman­show Last Time to See Me before I Die af naar onze contreien: op 27 en 28/4 staat hij in de Stadsschouwburg Antwerpen, op 29/4 en 5/5 in het Brusselse PSK en op 4/5 onderhoudt hij u in de Capitole in Gent. Voor die laatste - uitverkochte - avond hebben wij nog 2 duotickets voor exclusieve logeplaatsen. Albatros!

10x2 tickets Roots & Roses

Op 1/5 kunt u in het Henegouwse Lessen de arbeid vieren op een vroeg festival: Roots & Roses, met allerlei muziekskes met stevige wortels, onder meer van Heavy Trash (met Jon Spencer in rockabilly-modus), King Khan & BBQ Show en Southern Culture on the Skids. Wij mogen 10 duotickets weggeven. Hit me!

HtmlPur:
2x2 logetickets John CleeseJohn Cleese zakt met zijn oneman­show Last Time to See Me before I Die af naar onze contreien: op 27 en 28/4 staat hij in de Stadsschouwburg Antwerpen, op 29/4 en 5/5 in het Brusselse PSK en op 4/5 onderhoudt hij u in de Capitole in Gent. Voor die laatste - uitverkochte - avond hebben wij nog 2 duotickets voor exclusieve logeplaatsen. Albatros!10x2 tickets Roots & RosesOp 1/5 kunt u in het Henegouwse Lessen de arbeid vieren op een vroeg festival: Roots & Roses, met allerlei muziekskes met stevige wortels, onder meer van Heavy Trash (met Jon Spencer in rockabilly-modus), King Khan & BBQ Show en Southern Culture on the Skids. Wij mogen 10 duotickets weggeven. Hit me!