Reportagemagazine waarin Thomas Vanderveken, Britt van Marsenille en Jan Van Looveren zich verdiepen in de wereld van het geld, en op zoek gaan naar de beste manieren om meer te verdienen, minder uit te geven en tegelijkertijd heel aangenaam te leven.

In deze eerste aflevering van het tweede seizoen geven ze tips rond betaalbare tweedehands gezinswagens, zoeken ze de financiële verschillen tussen trouwen en wettelijk samenwonen uit, en onderzoeken ze de mogelijkheid om elektrotoestellen te kopen aan 0% krediet. (DB)

Reportagemagazine waarin Thomas Vanderveken, Britt van Marsenille en Jan Van Looveren zich verdiepen in de wereld van het geld, en op zoek gaan naar de beste manieren om meer te verdienen, minder uit te geven en tegelijkertijd heel aangenaam te leven.In deze eerste aflevering van het tweede seizoen geven ze tips rond betaalbare tweedehands gezinswagens, zoeken ze de financiële verschillen tussen trouwen en wettelijk samenwonen uit, en onderzoeken ze de mogelijkheid om elektrotoestellen te kopen aan 0% krediet. (DB)