De grote wereldgebeurtenissen en kleine verhalen worden samen met de strafste mensen en beelden gebundeld in de Film van het jaar. Stijn Coninx presenteert vanavond zijn Film van het Jaar op VTM.

Voormalig Europees president Herman Van Rompuy, minister van Volksgezondheid Maggie de Block, televisiemaker Tom Waes en ex-veldrijder Niels Albert worden in de film uitgenodigd om de beelden te bekijken en commentaar te geven. Coninx koos hen om verschillende redenen. "Het zijn vier mensen die belangrijk waren voor de actualiteit dit jaar. Het zijn ook vier sterke persoonlijkheden en vier gevoelige mensen, elk op hun eigen manier. Het was een boeiende confrontatie met hen en vooral met hen en de beelden."

De grote wereldgebeurtenissen en kleine verhalen worden samen met de strafste mensen en beelden gebundeld in de Film van het jaar. Stijn Coninx presenteert vanavond zijn Film van het Jaar op VTM. Voormalig Europees president Herman Van Rompuy, minister van Volksgezondheid Maggie de Block, televisiemaker Tom Waes en ex-veldrijder Niels Albert worden in de film uitgenodigd om de beelden te bekijken en commentaar te geven. Coninx koos hen om verschillende redenen. "Het zijn vier mensen die belangrijk waren voor de actualiteit dit jaar. Het zijn ook vier sterke persoonlijkheden en vier gevoelige mensen, elk op hun eigen manier. Het was een boeiende confrontatie met hen en vooral met hen en de beelden."