Deze film van regisseur Aronofsky laat zich niet zomaar in een keurslijf steken en is allesbehalve wat je van dansfilm zou verwachten. Het verschil met een traditionele film vol met dans kan niet groter zijn. Aronofsky toont het achterliggende drama, wat er gebeurt wanneer de gordijnen van het toneel dichtschuiven.

In dit drama uit 2010 is de hoofdrol weggelegd voor Natalie Portman, die in de huid kruipt van ballerina Nina Sayers. Terwijl ze aan het strijden is voor de hoofdrol in een nieuwe productie van 'Het Zwanenmeer' komen haar duistere kantjes naar boven. De prent balanceert tussen licht en donker, tussen hoop en wanhoop. Een absolute must-see. (DM/LVR)

Deze film van regisseur Aronofsky laat zich niet zomaar in een keurslijf steken en is allesbehalve wat je van dansfilm zou verwachten. Het verschil met een traditionele film vol met dans kan niet groter zijn. Aronofsky toont het achterliggende drama, wat er gebeurt wanneer de gordijnen van het toneel dichtschuiven.In dit drama uit 2010 is de hoofdrol weggelegd voor Natalie Portman, die in de huid kruipt van ballerina Nina Sayers. Terwijl ze aan het strijden is voor de hoofdrol in een nieuwe productie van 'Het Zwanenmeer' komen haar duistere kantjes naar boven. De prent balanceert tussen licht en donker, tussen hoop en wanhoop. Een absolute must-see. (DM/LVR)