De voyeuristische Vlaming komt vanavond uitermate aan zijn trekken wanneer hij op VIJF afstemt. Het concept van het programma is simpeler dan de daad zelf: vijf verschillende echtparen voeren een maand lang hun paringsdans uit en brengt hierover dagboekkamergewijs verslag uit.

Wie niet meer weet op welke knop te duwen om zijn/haar partner warm te krijgen of wiens frequentie van het venusspel ongewenst laag is, krijgt vanavond een forse lading tips en tricks. Alle Dagen Seks met Annelien Coorevits en Ann Reymen - figuurlijk dan - belooft één van de meest besproken programma's van het voorjaar te worden. (JaBe)

De voyeuristische Vlaming komt vanavond uitermate aan zijn trekken wanneer hij op VIJF afstemt. Het concept van het programma is simpeler dan de daad zelf: vijf verschillende echtparen voeren een maand lang hun paringsdans uit en brengt hierover dagboekkamergewijs verslag uit. Wie niet meer weet op welke knop te duwen om zijn/haar partner warm te krijgen of wiens frequentie van het venusspel ongewenst laag is, krijgt vanavond een forse lading tips en tricks. Alle Dagen Seks met Annelien Coorevits en Ann Reymen - figuurlijk dan - belooft één van de meest besproken programma's van het voorjaar te worden. (JaBe)