Puck Meerburg is een vijftienjarige whizzkid uit Nederland die grote sier maakt in Silicon Valley, maar een normale jeugd aan zijn neus ziet voorbijgaan.

Op zijn zevende was hij al een IT-wonderkind. Hij won al verschillende prijzen waaronder de prestigieuze Apple Design Award voor studenten. Grote bedrijven als Microsoft trekken intussen aan zijn mouw. Maar Puck is ook nog een kind, minderjarig, leerplichtig en moet gewoon naar school.

Regisseur Tessa Boerman volgde de tiener vijf jaar lang. De docu toont de jaren waarin hij zich ontwikkelt van wonderkind tot ingenieus programmeerder. Met kinderlijke verwondering en grenzeloze fascinatie stort hij zich in de digitale technologie, een terrein waarin uitsluitend volwassen opereren. Hoe moeten zij met hem omgaan? En ook omgekeerd: hoe moet de samenleving omgaan met kinderen excelleren in de IT-wereld?

Puck Meerburg is een vijftienjarige whizzkid uit Nederland die grote sier maakt in Silicon Valley, maar een normale jeugd aan zijn neus ziet voorbijgaan. Op zijn zevende was hij al een IT-wonderkind. Hij won al verschillende prijzen waaronder de prestigieuze Apple Design Award voor studenten. Grote bedrijven als Microsoft trekken intussen aan zijn mouw. Maar Puck is ook nog een kind, minderjarig, leerplichtig en moet gewoon naar school. Regisseur Tessa Boerman volgde de tiener vijf jaar lang. De docu toont de jaren waarin hij zich ontwikkelt van wonderkind tot ingenieus programmeerder. Met kinderlijke verwondering en grenzeloze fascinatie stort hij zich in de digitale technologie, een terrein waarin uitsluitend volwassen opereren. Hoe moeten zij met hem omgaan? En ook omgekeerd: hoe moet de samenleving omgaan met kinderen excelleren in de IT-wereld?