Houd Twinkies in de gaten, want Zombieland-held Tallahassee neemt de shotgun weer ter hand om meer levende doden een kopje kleiner te maken. Na het verrassingssucces van de komische horrorfilm Zombieland hadden producers meteen in de gaten dat ze een goudhaantje in handen hadden. Doordat de vervolgfilm maar niet van de grond lijkt te komen, gooiden ze het over een andere boeg en zochten ze hun heil op het kleine scherm. Met succes, want door de casting van Tallahassee lijkt het project eindelijk vleugels te krijgen.

Amazon Studios is al een tijdje bezig met het sprokkelen van een groep gedreven acteurs om de rollen van de personages uit Zombieland in te vullen. Maiara Walsh speelt Wichita, de rol die in de film aan Emma Stone toebehoorde. De personages van Jesse Eisenberg (Columbus) en Abigail Breslin (Little Rock) worden door Tyler Ross en Izabela Vidovic overgenomen. Kirk Ward zal als Tallahassee de slangenlederen cowboylaarzen van Woody Harrelson aantrekken.

Rhett Reese en Paul Wernick, die de film schreven, penden ook het scenario voor de pilootaflevering van de tv-reeks. Het duo is ook aangesteld als producent. Wanneer de geplande sitcom effectief zal worden uitgezonden, is nog niet bekend.

Houd Twinkies in de gaten, want Zombieland-held Tallahassee neemt de shotgun weer ter hand om meer levende doden een kopje kleiner te maken. Na het verrassingssucces van de komische horrorfilm Zombieland hadden producers meteen in de gaten dat ze een goudhaantje in handen hadden. Doordat de vervolgfilm maar niet van de grond lijkt te komen, gooiden ze het over een andere boeg en zochten ze hun heil op het kleine scherm. Met succes, want door de casting van Tallahassee lijkt het project eindelijk vleugels te krijgen. Amazon Studios is al een tijdje bezig met het sprokkelen van een groep gedreven acteurs om de rollen van de personages uit Zombieland in te vullen. Maiara Walsh speelt Wichita, de rol die in de film aan Emma Stone toebehoorde. De personages van Jesse Eisenberg (Columbus) en Abigail Breslin (Little Rock) worden door Tyler Ross en Izabela Vidovic overgenomen. Kirk Ward zal als Tallahassee de slangenlederen cowboylaarzen van Woody Harrelson aantrekken. Rhett Reese en Paul Wernick, die de film schreven, penden ook het scenario voor de pilootaflevering van de tv-reeks. Het duo is ook aangesteld als producent. Wanneer de geplande sitcom effectief zal worden uitgezonden, is nog niet bekend.