Seizoen 6 van Game of Thrones wordt het eerste seizoen dat niet gebaseerd is op de boekenreeks en dus het eerste seizoen dat de makers volledig hun eigen gang kunnen gaan. En dus ook de eerste keer dat niemand, ook de lezers onder ons niet, weet wat er te gebeuren staat.

Maanden voordat de serie opnieuw te bekijken zal zijn, loste HBO echter wel al verschillende teasers. Deze drie maakten de Game of Thrones-fans van het eerste uur wakker uit hun winterslaap:

Daarna werden er plots 20 foto's de wereld ingestuurd en aan de lijst teasers is er sinds gisteren nog een toegevoegd:

De teaser roept meer vragen op dan hij beantwoordt. Waar is bijvoorbeeld Stannis Baratheon? Die hebben we in het vorige seizoen namelijk niet met onze eigen ogen het loodje zien leggen. Verder speelt de teaser zich af in de House of Black and White, het hoofdkwartier van de faceless men. Betekent dat dat die godsdienst een belangrijke rol zal gaan spelen? En wat doet Tyrion Lannister in hemelsnaam tussen al die gezichten?

Last but not least: hoe zit dat nu juist met Jon Snow? De eerder gelost affiche doet vermoeden dat hij de aanslag op het einde van het vijfde seizoen toch overleefd zou hebben, maar in de laatste teaser staat zijn gezicht wel tussen de mensen die gestorven zijn. Wij hopen alvast dat het gauw 24 april zal zijn.

(EK)

Seizoen 6 van Game of Thrones wordt het eerste seizoen dat niet gebaseerd is op de boekenreeks en dus het eerste seizoen dat de makers volledig hun eigen gang kunnen gaan. En dus ook de eerste keer dat niemand, ook de lezers onder ons niet, weet wat er te gebeuren staat. Maanden voordat de serie opnieuw te bekijken zal zijn, loste HBO echter wel al verschillende teasers. Deze drie maakten de Game of Thrones-fans van het eerste uur wakker uit hun winterslaap:Daarna werden er plots 20 foto's de wereld ingestuurd en aan de lijst teasers is er sinds gisteren nog een toegevoegd:De teaser roept meer vragen op dan hij beantwoordt. Waar is bijvoorbeeld Stannis Baratheon? Die hebben we in het vorige seizoen namelijk niet met onze eigen ogen het loodje zien leggen. Verder speelt de teaser zich af in de House of Black and White, het hoofdkwartier van de faceless men. Betekent dat dat die godsdienst een belangrijke rol zal gaan spelen? En wat doet Tyrion Lannister in hemelsnaam tussen al die gezichten?Last but not least: hoe zit dat nu juist met Jon Snow? De eerder gelost affiche doet vermoeden dat hij de aanslag op het einde van het vijfde seizoen toch overleefd zou hebben, maar in de laatste teaser staat zijn gezicht wel tussen de mensen die gestorven zijn. Wij hopen alvast dat het gauw 24 april zal zijn. (EK)