In de fictieve Youtubeserie "Ask A Network Head" wordt een antwoord gegeven op de vraag die ons allemaal heeft beziggehouden de laatste jaren: waarom zijn er geen videoclips meer te zien op MTV? De zender stond vroeger bekend als de hotspot om de nieuwste bands of je favoriete artiesten aan het werk te zien, maar vandaag de dag worden we overspoeld door reality tv-programma's als "Sixteen and Pregnant" en "Jersey Shore"

Natalie, een dapper meisje van in de twintig, stelde de vraag aan "Michael Destiny", de zogenaamde programmadirecteur van MTV, die haar vakkundig de mond weet te snoeren. Een lesje muziekmarketing voor iedereen die zich dezelfde vraag als Natalie stelt. (KS)

In de fictieve Youtubeserie "Ask A Network Head" wordt een antwoord gegeven op de vraag die ons allemaal heeft beziggehouden de laatste jaren: waarom zijn er geen videoclips meer te zien op MTV? De zender stond vroeger bekend als de hotspot om de nieuwste bands of je favoriete artiesten aan het werk te zien, maar vandaag de dag worden we overspoeld door reality tv-programma's als "Sixteen and Pregnant" en "Jersey Shore"Natalie, een dapper meisje van in de twintig, stelde de vraag aan "Michael Destiny", de zogenaamde programmadirecteur van MTV, die haar vakkundig de mond weet te snoeren. Een lesje muziekmarketing voor iedereen die zich dezelfde vraag als Natalie stelt. (KS)