Tijdens de show kan het publiek de imitatoren uit het tv-programma live aan het werk zien.

Op de website van het Sportpaleis in Antwerpen staat het zwart op wit: de tv-show 'Tegen de sterren op' komt live naar de Lotto Arena. Wie helemaal weg is van de reeks, kan de acteurs nu ook live aan het werk zien.

Het tv-programma werd erg populair door imitaties van bekende personen. Zo kroop Nathalie Meskens in de huid van Annemie Struyf, speelde Clara Cleymans Selah Sue en zagen we Jonas Van Geel een prima imitatie van Regi neerzetten. Maar ook acteurs Chris Van Espen, Tine Embrechts, Ella Leyers (nieuw in het vierde seizoen), Guga Baul en Walter Baele ontpopten zich tot prima imitators. Nu mogen ze ook laten zien wat ze waard zijn op een live-podium.

De show, die gepland is om 1 maart, zal het beste uit de televisiereeks live op het podium brengen. Er staan twee voorstelling gepland: de eerste om 16 uur, de tweede om 20.30 uur. Tickets kosten 32,5, 37,5 of 50 euro. (LVR)

Tijdens de show kan het publiek de imitatoren uit het tv-programma live aan het werk zien. Op de website van het Sportpaleis in Antwerpen staat het zwart op wit: de tv-show 'Tegen de sterren op' komt live naar de Lotto Arena. Wie helemaal weg is van de reeks, kan de acteurs nu ook live aan het werk zien. Het tv-programma werd erg populair door imitaties van bekende personen. Zo kroop Nathalie Meskens in de huid van Annemie Struyf, speelde Clara Cleymans Selah Sue en zagen we Jonas Van Geel een prima imitatie van Regi neerzetten. Maar ook acteurs Chris Van Espen, Tine Embrechts, Ella Leyers (nieuw in het vierde seizoen), Guga Baul en Walter Baele ontpopten zich tot prima imitators. Nu mogen ze ook laten zien wat ze waard zijn op een live-podium. De show, die gepland is om 1 maart, zal het beste uit de televisiereeks live op het podium brengen. Er staan twee voorstelling gepland: de eerste om 16 uur, de tweede om 20.30 uur. Tickets kosten 32,5, 37,5 of 50 euro. (LVR)